Border Terrier Temperament

Border Terrier Temperament

Før du får Border Terrier, er det viktig å vurdere de store bekymringene knyttet til Border Terrier temperament. Dette vil hjelpe deg å veie både fordelene og ulempene ved å eie en slik hund, og ta den beste avgjørelsen.

Kjærlig og lekfull
Det første Border Terrier temperamentet å vite er at de elsker og lekende hunder. De er gode med folk og faktisk gjør gode menneskekammerater.

Hundene er også ivrige etter å behage sine ledere, noe som gjør trening dem veldig enkle og morsomme. Denne kjærligheten til mennesker og de andre positive temperamentene gjør Border Terrier til den perfekte følgesvenn

Uavhengig og Stædig
Et annet Border Terrier temperament er at hunden er uavhengig. Dette er en positiv side av hunden som de fleste hundeeiere liker, fordi denne rasen av hunden kan lære nye ting veldig fort. Mye av dette skyldes hundens seighet og inneboende nysgjerrighet. De vil utforske på egen hånd og uten frykt, og i prosessen lære nye ting. De kan også raskt tilpasse seg ulike situasjoner og miljøer.

Vær imidlertid på utkikk fordi noen ganger denne beundringsverdige uavhengigheten kan dukke opp som et sterkt temperament. Hvis du oppdager stubbornness i Border Terrier, bør du være konsekvent og fast med kommandoer du gir. Dette vil la hunden vite at du mener hva du sier.

Escape Artist
En annen bekymring for at du bør se etter i Border Terriers er flukt. Denne rasen av hund er kjent for å være en naturlig smart flyktør. For å håndtere dette problemet anbefaler hundseksperter at du holder hunden din i en inngjerdet hage. Dette vil tillate det nok roamingplass. Det vil også sikre at hunden din er trygg. Du bør imidlertid alltid holde øye med poochen din. Hvis du ikke har nok plass i hagen din, er Border Terrier ikke den riktige hunden for deg.Border terrier er kjent og anerkjent av deres støy. Det er naturen til disse hundene å bjeffe på praktisk talt alt som trekker oppmerksomheten deres. Det er viktig at du håndterer denne bekymringen før det blir et problem. Du må trene hunden din til å bare bjeffe når det er en god nok grunn; ellers vil det skremme bort alt og alle, inkludert dine besøkende.

Hvis du bor svært nær dine naboer, eller hvis du er borte fra hjemmet hele dagen, så er grenseterrier ikke den rette hunden for deg. Hvis du forlater uten tilsyn, vil hunden din trolig bjeffe hele dagen. Dette kan føre til problemer med naboene dine. Men hvis du føler at dette er hunden du vil adoptere, må du vite hvordan du skal håndtere dette problemet.

Aggresjon
Et temperament som du kanskje også støter på er en aggresjon. Før du håndterer et aggressivt Border Terrier temperament, er det viktig å først vite årsaken. Hvis hunden din blir angrepet eller til og med redd av en annen hund, er det sannsynligvis også å bli aggressiv. Border Terriers er tøffe og vil ikke alltid se den andre veien hvis truet.

En ting om Border Terriers er at de også kommer sammen med andre kjæledyr som de har blitt reist med, men ikke klare seg godt sammen med andre kaniner, fugler, marsvin, ekorn, mus og rotter. Border terrier er nesten alltid tvunget til å løpe etter og trakassere alt som beveger seg raskt. For å få det beste ut av hunden din, trene den til å være den du vil at den skal være. Avskrekk ethvert Border Terrier temperament som du ikke liker og oppfordrer positive.

Andre Terrier Hunder
Border Terrier er en memebr av Terrier-gruppen av hunder. Hunder i denne gropen kommer i forskjellige størrelser, og er ALLE full av spunk og ånd. Selv om de har mange ting til felles, har hver terrier også varierende temperament. Her er noen andre terrier og deres temperament:


Comments are closed.